Warning: Illegal string offset 'custom_css_post_id' in /home/konfijt/domains/konfijt.be/public_html/wp-includes/theme.php on line 905

André Brasseur

De comeback van André Brasseur is één van de mooiste muziekverhalen van de jongste jaren. De koning van het Hammondorgel keert na 40 jaar in de vergetelheid terug met een jonge en straffe begeleidingsgroep. Brasseur brengt anderhalf uur stomend spelplezier waar geen mens op kan blijven stilzitten.

André Brasseur is een absolute topper. De maker van de instrumentale monsterhit ‘Early Bird’ is bijna 77, maar heeft nog niets aan panache ingeboet. In september 2016 vraagt Studio Brussel of Brasseur een nummer wil coveren. Het is de nummer één van The Greatest Switch, de jaarlijkse lijst met de beste dansplaten. André zet Universal Nation van de Belg Push helemaal naar zijn hand. De nieuwe versie wordt grijsgedraaid op Studio Brussel en Radio 1 en is een knaller tijden de liveoptredens.

Brasseur zet 2017 in met een goed gevulde speelkalender en met grote plannen. Het grootste is een album met zijn nieuwe band, gepland voor september 2017.

www.andrebrasseur.org

.