Warning: Illegal string offset 'custom_css_post_id' in /home/konfijt/domains/konfijt.be/public_html/wp-includes/theme.php on line 905

Zondag 29 oktober – Boechout

Konfijt Food & Music is een unieke mix van muziek, cultuur en gastronomie.

Konfijt strijkt voor de derde keer neer in Boechout. Deze editie vindt plaats in het hart van het dorp in de Appelkantstraat, in en rond Restaurant De Schone Van Boskoop, Decoratelier C19 en Blue Bird Art Gallery.

Het festival is een smaakvolle mengeling van muzikaal en culinair vakmanschap. Er zijn heerlijke muziekoptredens met onder meer Jan De Smet en organist André Brasseur, afgewisseld met live kookduels tussen gerenommeerde koks en jong en opkomend talent, met boeiende kookdemonstraties en vele degustaties. Geanimeerde sofagesprekken over muziek en eten, workshops, productvoorstellingen en exposities kruiden het geheel. Op de markt kan je kennismaken met duurzame en artisanale producten uit de regio.

Het centrale thema van deze editie is Surf en Turf, de Amerikaanse benaming voor de combinatie vis en vlees. Dit zorgt voor verrassende smaakcombinaties en gerechten met lekkers uit de zee (vis) en het beste van op het land (vlees), samen op één bord.