Warning: Illegal string offset 'custom_css_post_id' in /home/konfijt/domains/konfijt.be/public_html/wp-includes/theme.php on line 905

Good Food

Naast een vernieuwend muzikaal programma brengt Konfijt een uitdagend culinair verhaal met duurzaamheid en authentieke Belgische producten als peilers. Deze editie is het centrale thema ‘Surf & Turf’, de Amerikaanse benaming voor de combinatie van vis en vlees. Binnen dit kader gaan we een intensieve samenwerking aan met North Sea Chefs, die alles in het werk stellen om minder bekende, onbeminde vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers, gegeerd te maken.

Tijdens een viertal kookdemo’s gaan 8 chefs, North Sea Chefs aangevuld met opkomende talenten en gevestigde waarden, in duo aan de slag op ons foodpodium. Deze kookbattles worden vakkundig begeleid door kok en presentator Christer Elfving. De hapjes die deze chefs voorstellen bieden we na de demo’s aan onze foodtogen aan.
Als je meer zin hebt in een stevige hap kan je genieten van onze Surf &Turf streetfood gecreëerd door Wouter Keersmaekers van De Schone van Boskoop.

Ontdek hier de food line-up van Konfijt 2017.